Provincie Limburg.be

Portret à la Bruno Munari door Liesje Reyskens

Op zondag 30 mei, de laatste dag van de tentoonstelling Design by Performance, kan je jouw portret laten nemen door fotografe Liesje Reyskens. Niet zomaar een foto, nee, een foto à la Bruno Munari's 'Seeking comfort in an uncomfortable chair'.

In de jaren vijftig maakte de Italiaanse ontwerper Bruno Munari de fotoreeks 'Seeking comfort in an uncomfortable chair'. Z33 deed deze performance opnnieuw, waarvan het resultaat op de posters van de tentoonstelling pronkt.

Ook iedere bezoeker kreeg de kans om zijn eigen comfortabele positie te zoeken in dezelfde leren design klassieker. En er een foto van te nemen. Heel wat bezoekers namen de uitdaging aan. De fotomuur in Zaplab hangt helemaal vol.

Wil je ook nog deze performance doen? Dan moet je je haasten, want de tentoonstelling sluit na zondag 30 mei. En speciaal voor die laatste dag wordt de (digitale) foto genomen door een professionele fotograaf: Liesje Reyskens.

Hang jij al aan de muur? Dan kan je dit weekend jouw foto van de muur komen plukken en meenemen als herinnering koesteren.

 

Share |