Provincie Limburg.be

Z33 logo gemaakt door insecten - Edhv

Z33 heeft zijn logo laten ontwerpen door zaadkevers. Hiermee willen we de aandacht trekken voor onze nieuwe tentoonstelling "Design by Performance". In die tentoonstelling geven we een overzicht van nieuwe tendensen en experimenten in hedendaags design.
Eén van de werken die getoond zullen worden is "Debug" van het Eindhovense ontwerpteam Edhv. In die installatie worden de wandelpatronen van verschillende insecten in kaart gebracht met de hulp van speciale software. Dit zorgt telkens voor een uniek resultaat dat ter plaatse wordt uitgeprint.
Edhv ontwikkelde op vraag van Z33 een mal van het bestaande logo en liet daar zaadkevertjes door lopen. Het resultaat is een unieke print waarin het wandelpatroon van verschillende van die kevertjes te ontdekken valt.
Het resultaat wordt op draagtassen geprint en zal vanaf 14 maart te koop aangeboden worden in de tentoonstelling "Design by Performance".


Edhv zal tijdens de tentoonstelling de Debug installatie een aantal keer live aan het werk tonen: tijdens de vernissage op 13 maart, op 14 maart, 3 april en 2 mei.

Share |