Heleen Sintobin

Oproep aan designers: enquête over artistieke noden

Z33 onderzoekt samen met IDEA Consult artistieke of creatieve noden van designers in Vlaanderen. We kregen van de Vlaamse Gemeenschap een studieopdracht toegewezen met als doel te onderzoeken hoe een Expertisecentrum Design voor Vlaanderen vorm kan krijgen. Z33 ontwikkelt binnen deze opdracht tegen eind 2021 een visie voor de rol en taken van dit Expertisecentrum.

Via een online bevraging willen we nu de noden van designers in kaart te brengen. De resultaten van deze bevraging worden gebruikt om na te gaan op welke manier in de toekomst (beter) tegemoetgekomen kan worden aan deze noden.

Indien je actief bent als professionele designer, willen wij je vragen om deze vragenlijst in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Als je interesse hebt in de resultaten, dan kan je op het einde van de vragenlijst je gegevens invullen en dan houden we je verder op de hoogte. Uiteraard worden al je antwoorden vertrouwelijk verwerkt.

Wil je graag de enquête invullen? Klik dan op deze link.

Gepubliceerd op

30.03.2021

Overzicht