Open call workshop Dossier schrijven

Wil je een subsidie aanvragen? Sta je op het punt je aan te melden voor een residentie? Dan biedt deze workshop een geschikte theoretische en praktische voorbereiding op het schrijven van je dossier. De workshop wordt begeleid door Katrien Reist (State of the Arts) en bestaat uit twee momenten. Je wordt verwacht bij beide aanwezig te zijn.

Schrijf je, ten laatste op donderdag 10 februari, in via het inschrijvingsformulier.

! opgelet: deze workshop is helaas volzet. Hou onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops.

Praktische info

Zaterdag 19 februari 10u30 – 16u30
Zaterdag 12 maart 10u30 – 16u30

Gratis, incl. lunch
Inschrijven is verplicht. De plaatsen zijn beperkt.

Meer workshops volgen?

Z33, VONK & Jester (het voormalige CIAP/FLACC) slaan de handen in elkaar en starten 2022 met een reeks workshops rond de praktijk van de beeldende kunstenaar. De workshops helpen je de eerste stappen zetten en bieden je handige tools aan om nadien zelf aan de slag te gaan. De workshops zijn bedoeld voor (semi-)professionele en/of startende hedendaagse kunstenaars met een Limburgse link die een professionele kunstopleiding genoten. We starten met de workshop Dossier schrijven.

Hou onze website of sociale media in de gaten voor meer informatie over toekomstige workshops:
– zaterdag 11.06: Strategisch denken en zakelijk beheer
– zaterdag 24.09: Hoe fotografeer ik mijn werk met een smartphone 
– zaterdag 19.11: Portfoliodagen

Gepubliceerd op

19.01.2022

Overzicht