Vanaf 16 juli opent het café van Z33 de deuren. Van een hartig ontbijt tot een gezonde lunch of zoet tussendoortje… verwacht je aan een groen(t)e keuken waar de liefde voor lokale en seizoensgebonden ingrediënten voelbaar is.
Lokaal en puur
Heleen Timmermans, auteur van De Soepbijbel en oprichtster van Zuppa, breidt haar horizon uit.
Naast soep brengt ze nu meer lekkers in het Z33 café. Verwacht je aan pure smaken, lokaal geoogst en op het tempo van de seizoenen.
Bij onze keuze van leveranciers staan duurzaamheid en korte keten voorop. Denk bijvoorbeeld aan zuurdesembrood van Brijosh, groenten en fruit van de Wroeter en CSA hoeve het Blokhuis, zuivel en kaas van Catharinadal en Melkerhei, vlees van slagerij Geerts, het exclusieve Z33-bier van brouwerij Hophemel, etc.
Een café en terras met het mooiste uitzicht van Hasselt
Architect Sarah Poot & interieurontwerper Dries Otten kozen in hun ontwerp voor het gevoel van een grand café met zicht op het groen. Op mooie dagen nodigt ons terras je dan ook uit om te genieten van het net gerenoveerde Begijnhof – de mooiste plek van Hasselt.
Lees hier meer over hun architecturale visie.
Openingsuren
Open van woensdag tem zondag, van 11-17 u. Gesloten op maandag en dinsdag.