Finissage Perpetual Uncertainty

rsz_perpetual_uncertainty-davidmabb-a_provisional_memorial_to_nuclear_disarmament-2015-03.jpg

Perpetual Uncertainty brings together international artists from across Europe, the USA and Japan to investigate experiences of nuclear technology, radiation and the complex relationship between knowledge and deep time.

We are happy to invite you to the finissage of the exhibition "Perpetual Uncertainty" on Sunday 10th December from 2 to 5 pm in Z33. Learn more about the concept of the exhibition, the works and the research of the participating artists – and join us for drinks & nibbles!

 

Perpetual Uncertainty brengt internationale kunstenaars samen uit Europa, de VS en Japan die onderzoek doen naar thema’s als het nucleaire tijdperk, radioactiviteit, straling en de complexe relatie tussen kennis en het concept van 'deep time'.

De finissage van de tentoonstelling vindt plaats op 10 december van 14.00 - 17.00 uur in Z33. Gidsen geven uitleg bij de thematiek van de tentoonstelling, de werken en het achterliggende onderzoek. We verwelkomen je graag in Z33 met een hapje en een drankje!

Solange Roosen