Vernissage Perpetual Uncertainty

beeld: Shimpei Takeda

beeld: Shimpei Takeda

Perpetual Uncertainty is een tentoonstelling ronde tafel rond hedendaagse kunst in het nucleaire Antropoceen. De tentoonstelling brengt internationale kunstenaars samen uit Europa, de VS en Japan, die onderzoek doen naar thema’s als het nucleaire tijdperk, radioactiviteit, straling en de complexe relatie tussen kennis en tijd.

VERNISSAGE

19u30: Gesprek tussen curator Ele Carpenter, Ils Huygens en Jan Boelen
20u: Officiële opening door Gedeputeerde Igor Philtjens
20u15-22u: Bezoek tentoonstelling
Vanaf 22u: Meteor Musik dj-set _ A journey through nuclear sounds & music

Perpetual Uncertainty is an exploration of contemporary art in the nuclear anthropocene. The exhibition brings together international artists from across Europe, the USA and Japan to investigate experiences of nuclear technology, radiation and the complex relationship between knowledge and deep time.

VERNISSAGE

19h30: Introductory talk with Ele Carpenter, Ils Huygens and Jan Boelen
20h: Official opening by Deputy of Culture and Tourism Igor Philtjens
20h15 – 22h: Visit of exhibition
22h: Meteor Musik dj-set_A journey through nuclear sounds & music

Sarah De Ceuster