AZ nights

A-Z NIGHTS

Een opeenstapeling van hands-on inspiratie, clashende projecten en saillante sprekers die het podium bestormen met eigenzinnige perspectieven. Verwacht geen brave consensus. Maar avonden vol provocatie, interactie — en nu en dan een artistieke stomp in de maag. Voor & door makers, denkers en studenten uit de creatieve industrie.

AZ night #3: Show me - The art of presenting
17.10.2017

Artistiek werk maken is één ding. Maar hoe je je werk presenteert is iets anders. Hoe pak je dit fysiek en online aan? Hoe verhoud je je tot anderen? Tijdens A-Z night #3 staat de rol van presentatie van artistiek werk centraal. Makers en denkers tonen opvallende voorbeelden en perspectieven en gaan in dialoog over ‘dat’ wat presenteren kan zijn. De volgende sprekers brengen mogelijkheden — en uitdagingen — in kaart.

A-Z night #4: Organize yourself - Ways to (co)operate
14.11.2017

Geld verdienen in de kunsten: een controversieel thema dat vaak als taboe wordt beschouwd. Toch kunnen we er niet omheen om er minstens over na te denken. Tijdens A-Z night #4 ligt de focus op het organisatorische perspectief: hoe kun je jezelf organiseren om je artistieke praktijk succesvol te runnen? Doe je dit alleen of zoek je naar alternatieve structuren? De volgende gasten geven inzicht in hun eigen zoektocht.

Sarah De Ceuster