Programma Zebracinema voorjaar 2018

14-12-2017-una-mujer-fantastica.20170718024747.jpg

Zebracinema vertoont in het voorjaar heel wat prijswinnaars uit Cannes, te beginnen met Gouden Palm-winnaar The Square van Ruben Östlund en met Sofia Coppola’s The Beguiled, die de prijs van beste regisseur in de wacht sleepte. Uiteraard kunnen ook de winnaar van de Juryprijs Loveless, en van de Prijs voor Beste Scenario The Killing of a Sacred Deer niet ontbreken op het programma. Het rijtje wordt verder aangevuld met In the Fade, van Fatih Akin, waarin Diane Kruger schittert als Katja. Ook favorieten van andere festivals staan op het programma: Una mujer fantastica (Zilveren Beer voor beste scenario in Berlijn), The Insult (Zilveren Leeuw voor beste acteur in Venetië) en Zagros, die de competitie van het filmfestival van Gent won.

Het volledige programma vind je op zebracinema.be

Praktisch

 DE NIEUWE ZAAL, HASSELT
DO — 20u15

18 JANUARI:  L’AMANT DOUBLE

25 JANUARI: THE NILE HILTON INCIDENT

01 FEBRUARI: LION

15 FEBRUARI: JUST LIKE OUR PARENTS

22 FEBRUARI: DUNKIRK

01 MAART: THE BEGUILED

08 MAART: LE FIDÈLE

15 MAART: CARG0

ActueelSarah De Ceuster