Cinema ZAP Party

Een verjaardagsfeestje in het vooruitzicht en zin om eens iets anders te doen? Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar Cinema ZAP. Kijk samen naar een kwalitatieve kinderfilm en smul daarna van de heerlijke pannenkoeken. Knutsel samen aan de knutseltafel en laat je omtoveren bij de grime. Welk feestpakket kies jij?

LIGHT

Film, drankje (t.w.v. 2 euro) en 2 pannenkoeken, een verrassing voor iedereen, begeleiding. Prijs: 7 euro per deelnemer (incl. volwassenen).

KNUTSEL

Film, drankje (t.w.v. 2 euro) en 2 pannenkoeken, verrassing voor iedereen, begeleiding en 1 uur knutselen. Prijs: 9 euro per deelnemer (incl volwassenen).

GRIME

Film, drankje (t.w.v. 2 euro) en 2 pannenkoeken, verrassing voor iedereen, begeleiding en 1 uur grime (max 12 kinderen per uur, en onder voorbehoud van beschikbaarheid grimeuse). Prijs: 9 euro per deelnemer (incl volwassenen).

ALL-IN

Film, drankje (t.w.v. 2 euro) en 2 pannenkoeken, verrassing voor iedereen, begeleiding en 1 uur knutselen (eigen button ontwerpen) + 1 uur grime (max. 12 kinderen per uur, en onder voorbehoud van beschikbaarheid grimeuse). Prijs: 12 euro per deelnemer (incl. volwassenen).

Praktisch:

Je kan een verjaardagsfeestje boeken voor minimum 10 kinderen per groep. Gelieve 2 tot 1 week op voorhand te reserveren.

Kies je favoriete feestpakket en reserveer het verjaardagsfeestje via bezoeken@z33.be of reserveer telefonisch via 011 29 59 60.

Betaal het verjaardagsfeestje vooraf per overschrijving of ter plekke aan het onthaal (cash of bankcontact).


Veerle Ausloos