Cinema ZAP-pARTy

Hoera! Er is er eentje jarig! Cinema ZAP-pARTy bezorgt jouw zoon of dochter een onvergetelijke dag. De combinatie van film, geluid en spel maakt dit hét kinderfeestje bij uitstek. Elke eerste zondag van de maand bieden we twee unieke feestformules aan op basis van de leeftijd van jouw kind.


ZAP-pARTy Junior Pakket (5 - 7 jaar)

De feestvierders komen om 9u45 samen in de foyer van De Nieuwe Zaal. We beginnen de dag met een blitsend muzikaal pakket vol opdrachtjes en kleine cadeautjes. Onze make-up artiest tovert de gezichtjes om naar hun favoriete karakters. Om 11u vertoont Cinema ZAP een leuke kinderfilm waarna ze kunnen genieten van heerlijke pannenkoeken. Hierna gaan de kinderen samen creatief aan de slag. Tijdens de toffe workshop leren ze over geluid in film. Door middel van zelfgemaakte instrumenten, andere objecten of gewoon hun eigen stembanden leren ze geluid toe te voegen aan een stille animatiefilm. Om 14u15 mogen de ouders hun kinderen komen ophalen.

TARIEF

Een basisbedrag van 60 euro + 8 euro per kind + 2 volwassen begeleiders gratis

Inbegrepen: 2 begeleiders van Z33, 1 make-up artist met materiaal, versiering, kroontjes, hoedjes, filmtickets Cinema ZAP, drinken, eten (3 pannenkoeken per persoon), snoepjes, kleine cadeautjes, knutselmateriaal voor de workshop.


ZAP-pARTy Maxi Pakket (8 - 12 jaar)

De feestvierders komen samen om 9u45 in de foyer van De Nieuwe Zaal. Eerst ontdekken ze de geheimen van de animatiefilm op een creatieve manier. Ze werken een eigen filmscenario uit, knutselen zelf de props en improviseren met een cast. Om 11u vertoont Cinema ZAP een leuke kinderfilm waarna ze kunnen genieten van heerlijke pannenkoeken. Hierna maken de kinderen een eigen kortfilm met bijpassend geluid. Ze leren de technieken van stopmotion en ontdekken de fascinerende mogelijkheden van een green screen. Om 14u15 mogen de ouders hun kinderen komen ophalen.

TARIEF

Een basisbedrag van 60 euro + 8 euro per kind + 2 volwassen begeleiders gratis

Inbegrepen: 2 begeleiders van Z33, versiering, kroontjes, hoedjes, knutselmateriaal, filmtickets Cinema ZAP, drinken, eten (4 pannenkoeken per persoon), snoepjes, kleine cadeautjes, materiaal voor de workshops.


Praktisch

Locatie: De Nieuwe Zaal, Maastrichtersteenweg 96, 3500 Hasselt

Reserveren: Je kan een ZAP-pARTy reserveren op de eerste zondag van de maand, wanneer we Cinema ZAP vertonen. Reserveren kan voor minimum 5 en maximum 15 kinderen. Je boeking moet ons minimum 2 weken op voorhand bereiken. Bellen op 011 29 59 60 of via e-mail: sophie.meers@z33.be

Let op! We organiseren slechts 1 ZAP-pARTy per film. 

Betaling: Betalen kan ter plekke met cash of bancontact.

Elk kind is uniek: Laat ons weten wanneer een feestganger een voedselallergie en/of intolerantie heeft of speciale aandacht nodig heeft. Kinderen in een rolstoel kunnen deelnemen aan de party. 

Vragen? Bel ons even op (011 29 59 60) of stuur ons een e-mail: sophie.meers@z33.be


Veerle Ausloos