Bouwfabriz 33

KIVA18_prenten_bouwfabriz-33_web.jpg

Kom binnen! Uhum er is nog geen kunstenhuis? Dan bedenken we er zelf één!

Wij worden de uitvinders van een ‘kunstenhuis’. Met papier en potlood in de hand maken we op grote papieren nog grotere plannen. Geen huis met slaapkamers, een keuken en een toilet. Nee, wij ontwerpen iets nieuw! We creëren, bedenken en testen. Daarna bouwen we met veel materiaal een eigen kunstenhuis. KLING! Receptie! Wie komt er naar de opening?

In het kunstencentrum Z33 gaan we een week creatief aan de slag. We verkennen door verschillende activiteiten het kunstenhuis, fantaseren hoe ons ideale kunstenhuis er uit zou zien en proberen ons idee te realiseren. Een week vol spel en creatieve activiteiten.

Dit is een vakantie zonder overnachting. De deelnemers gaan iedere dag naar huis en komen de volgende dag weer terug. Er is ’s ochtends en ’s avonds voor en na de activiteiten opvang voorzien tussen 08.00 en 09.00 uur en 16.00 en 17.30 uur.

Op Bouwfabriz 33 nodigen we graag elke avond kinderen en ouders uit om samen te eten. Dit kan voor de prijs van € 3,5 per persoon (voor deelnemers is dit in de prijs inbegrepen).

EventSarah De Ceuster