Vacatures bij Z33

Z33 tracht als kunstenorganisatie een uniek laboratorium en een ontmoetingsplaats te zijn voor experiment, onderzoek en innovatie binnen de visuele kunsten. Door kunstenaars, ontwerpers, organisaties, ondernemers, onderzoekers, onderwijsinstellingen en andere partners te verenigen rond maatschappelijke thema’s, wil Z33 reflecteren over de wereld die ons omringt en ons stimuleren om op een andere manier naar de alledaagse realiteit te kijken. Als Vlaams multidisciplinair kunstencentrum vormt Z33 een hefboom voor de regio en een referentiepunt in Vlaanderen en daarbuiten.

Z33 is momenteel op zoek naar een Artistic project- and program manager / Curator om haar artistieke team te versterken en een ervaren allround communicatieprofessional.

Bekijk de vacatures hier:

Artistic project- and program manager/Curator (NL)

Allround communicatieprofessional

Geïnteresseerde kandidaten die aan bovenstaand profiel voldoen kunnen solliciteren via mail of per post door hun CV en motivatie te mailen naar jan.bloemen@z33.be, of ter attentie van Jan Bloemen te versturen naar Z33, Zuivelmarkt 33, 3500 Hasselt. Je kandidatuur moet ons uiterlijk op 25 maart bereiken. Vragen over de sollicitatie of de functie kan je stellen via hetzelfde e-mailadres.

As an arts organization Z33 tries to be a unique laboratory and a meeting place for experiment, research and innovation within the visual arts. By uniting artists, designers, organizations, entrepreneurs, researchers, educational institutions and other partners around social themes, Z33 wants to reflect on the world that surrounds us and encourage us to look at everyday reality in a different way. As a Flemish multidisciplinary arts center, Z33 forms a lever for the region and a reference point in Flanders and beyond. 

Z33 is currently looking for an Artistic project and program manager / Curator to strengthen its artistic team and an allround communicationprofessional.

Joboptions:

Artistic project- and program manager/Curator (EN)

Candidates who meet the above profile can apply by mail or post by sending their CV and motivation to jan.bloemen@z33.be, or to the attention of Jan Bloemen to send to Z33, Zuivelmarkt 33, 3500 Hasselt. Your application must reach us by 25 March at the latest. You can ask questions about the application or the position via the same e-mail address.