Aproximity

 Beeld: © Isabelle Reynders

Beeld: © Isabelle Reynders

In het kader van het project Nuclear Culture en de daaraan gekoppelde tentoonstelling Perpetual Uncertainty werkte Z33 samen met masterstudenten van de opleiding Beeldende Kunsten – fotografie van LUCA School of Arts, campus C-Mine Genk. De studenten werden geïntroduceerd in de thematiek van het nucleaire, het antropoceen, deep time communicatie en visuele strategieën rond het denken over een verre toekomst of de impact van het nucleaire. Daarna werkten ze enkele weken aan een nieuw project dat ontwikkeld werd vanuit een inhoudelijke link met de thematiek, vanuit hun eigen visuele stijl en artistieke identiteit.

De resultaten zijn te zien in Z33 tijdens de Kunstennacht op donderdag 3 mei.
De tentoonstelling is te bezoeken tot en met 20 mei 2018.

Met werk van Joery Erna, Mandy Louwet, Madelon Meijer, Isabelle Reynders en Lotte Hendrickx.

logo LUCA.jpg

 

 

 

EventSarah De Ceuster