CANCELED: Maria Lind in conversation with Jan Boelen

_75_8721.jpg

DEZE ACTIVITEIT IS GEANNULEERD!

Op maandag 23 april ontvangt Z33 curator, docent, schrijver en directeur van het Zweedse centrum voor hedendaagse kunst Tensta Konsthall, Maria Lind. Artistiek directeur van Z33 Jan Boelen gaat in gesprek met Maria Lind over relatie tussen kunstinstellingen en hun publiek, met een centrale focus op het werk en de recente projecten van Tensta Konsthall. Hoe geven kunsthuizen vorm aan de artistieke omgeving? Welke strategieën gebruiken ze in het omgaan met het stedelijke contexten?

 

PRAKTISCH

Maandag 23 april om 19u
Kapittelzaal Z33, Hasselt

Gratis toegang, inschrijven niet nodig

THIS EVENT IS CANCELED!

On April 23, 2018, Z33 hosts Maria Lind, a curator, educator and writer based in Stockholm and the director of Tensta Konsthall centre for contemporary art. Jan Boelen, artistic director of Z33, and Maria Lind will discuss the relations of art institutions and their publics, focussing on the work and the recent projects of Tensta Konsthall. How do institutions shape artistic environments? What strategies do they take up in relating to and interacting with their urban contexts?

 

INFO

Monday, April 23, 7 pm
Kapittelzaal Z33, Hasselt

Free entrance, no subscription needed

 

ActueelSarah De Ceuster