KISS THE ARTISTS: The Artist’s Studio?

Kiss_the_artists.jpg

Onder de naam Kiss the Artists bezoek je de tentoonstelling The Artist’s Studio? in het voetspoor van de kunstenaars zelf. Je krijgt het verhaal van de tentoonstelling uit eerste hand, met aan het slot een Z33 aperitief.

The Artist’s Studio? navigeert door verschillende typologieën van het kunstenaarsatelier. Vanuit de diverse kunstenaarspraktijken van de kunstenaars van vzw Vonk gaat de tentoonstelling in op de verhouding tussen de kunstwerken en hun ontstaansplek. Heeft de kunstenaar een vast atelier nodig om te werken? Is het atelier een reflectieruimte of eerder een sacrale plaats? Functioneert het atelier als een museum? Of is het vooral een laboratorium voor kennisproductie?

Kunstenaars Rogier Rensen, Anton Kusters, Slammer!, Joke Hansen, Carla Swerts, Brecht Koelman, Elias Ghekiere, Lien Paulissen, Marnik Neven, Kristof Vrancken, Öznur Özturk, Sarah Reynders, Gökhan Girginol en Johan Bruninx leiden je rond in The Artist’s Studio?

Zondag 27 mei om 14u
Prijs: € 2
Reserveren kan via bezoeken@z33.be of 011 29 59 60.

Sarah De Ceuster