OPEN CALL FORMAT 2019

z33 open call 1000x667 300 dpi.jpg

FORMAT is het nieuwe traject van Z33 voor jonge architecten en ontwerpers uit verschillende disciplines. Toegepast ligt aan de basis voor dit vernieuwde programma dat creatief talent ondersteunt bij de realisatie van een persoonlijk project.  

Door geselecteerd te worden voor FORMAT, heb je meteen een erkenning van talent in je achterzak! Gedurende 1 jaar creëer je nieuw werk dat je samen met een team in een tentoonstelling in Z33 presenteert. Laureaten van FORMAT kunnen gebruik maken van het professionele en internationale netwerk van Z33.

FORMAT richt zich op ontwerpers of architecten die maximum 4 jaar geleden zijn afgestudeerd en een link hebben met Vlaanderen en de Euregio Maas-Rijn.

Volg de website en sociale media van Z33. De volledige call en reglement worden eind mei gelanceerd.

Instagram
Facebook
LinkedIn  

FORMAT is a new project of Z33 for young architects and designers from various disciplines. Toegepast is at the basis for this new program that supports creative talent in the realization of a personal project.

By being selected for FORMAT, you immediately have a recognition of talent in your back pocket! During 1 year you create new work which you present together with a team in an exhibition in Z33. Laureates from FORMAT can use the professional and international network of Z33.

FORMAT focuses on designers or architects who graduated a maximum of 4 years ago and who have a link with Flanders and the Euregio Maas-Rijn. 

Follow the Z33 website and social media. The complete call and regulations will be launched by the end of May.

Instagram
Facebook
LinkedIn  

Eventrien geypen