FORMAT: september 2019

Back row: Sophia Holst, Eva Jäger, Guillemette Legrand, Amandine David, Inès Péborde, Bram Vanderbeke, Jonas Althaus, Janneke Janssen, Lukas Claessens en Bert Villa. In front: Martina Huynh en Flora Miranda. Not in the picture: Matthijs De Block.  Picture by: Kristof Vrancken

Back row: Sophia Holst, Eva Jäger, Guillemette Legrand, Amandine David, Inès Péborde, Bram Vanderbeke, Jonas Althaus, Janneke Janssen, Lukas Claessens en Bert Villa. In front: Martina Huynh en Flora Miranda. Not in the picture: Matthijs De Block.
Picture by: Kristof Vrancken

De laureaten van FORMAT, het nieuwe begeleidingstraject van Z33, zijn in volle voorbereiding voor de expo. De negen laureaten, waarvan er twee in duo werken, werden gekozen uit meer dan 80 inzendingen.

De jury koos voor Inès Péborde (ISURU Brussel urban design, Neo-herbalism), Bert Villa (Sint Lucas Gent architectuur, A Reappropriation Of Man-Made Structures), Sophia Holst (KUL Brussel architectuur, Common Space), Amandine David (DAE, Weaving code), Lukas Claessens (KUL Brussel architectuur, Digitale artefacten), Flora Miranda (KASK Antwerpen mode, LaLaLand), Matthijs De Block (Sint Lucas Antwerpen conceptual advertising, Copy me, AI) en de duo’s Jonas Althaus & Martina Huynh (DAE, 4D-Newsroom), LeGrand Jäger (DAE, Karaoke booth) op basis van hun concrete projectvoorstel, intrinsieke talent en artistieke potentieel.

De expo opent in september 2019. Blijf op de hoogte van vorderingen via onze sociale media: Facebook, Twitter en Instagram.

The laureates of FORMAT, the new mentoring trajectory organized by Z33, are in full preparation for their exhibition. The nine laureates, two of wich work as duos, were chosen from more than eighty submissions.

The jury selected Inès Péborde (ISURU Brussel urban design, Neo-herbalism), Bert Villa (Sint Lucas Gent Architecture, A Reappropriation Of Man-Made Structures), Sophia Holst (KUL Brussel Architecture, Common Space), Amandine David (DAE, Weaving code), Lukas Claessens (KUL Brussel Architecture, Digitale artefacten), Flora Miranda (KASK Antwerp Fashion, LaLaLand), Matthijs De Block (Sint Lucas Antwerp Conceptual Advertising, Copy me, AI) and the duos Jonas Althaus & Martina Huynh (DAE, 4D-Newsroom) and LeGrand Jäger (DAE, Karaoke booth) based on their concrete project proposals, intrinsic talent and artistic potential.

The opening of the exhibition will be next September. Follow us on social media (Facebook, Twitter and Instagram) to stay updated on the progress.

Jennifer Van Och