QUIP dag

Met z’n allen samen quilten aan een gigantisch lappendeken. Op 15 juni kan het. Dan delen quilters hun kennis en enthousiasme tijdens de Quilt In Public-dag dat doorgaat in ons open atelier. Daar ligt namelijk een quilt van 33m², die nog heel wat helpende handen kan gebruiken!

Quilten en patchwork, het doet denken aan grootmoeders gloriejaren. Maar een oubollig karakter heeft het totaal niet. De laatste jaren won het handwerken aan populariteit door initiatieven als de QUIP-dag. Dan verzamelen we experts en leken in naaiwerk om samen iets moois te maken. Maar hoe maak je een quilt? Hoe begin je eraan? En wat betekent het maken van zo’n deken voor jou?

Dat leer je bij ons op zaterdag 15 juni. De ideale gelegenheid om kennis te maken met patchwork en quilten. Het materiaal zetten wij klaar, zodat jij niets hoeft te zeulen! Zit het quilten je al in de vingers? Werk je met jouw club of groepje enthousiastelingen reeds aan een stuk? Laat even weten aan Sophie!

 

Praktisch

  • 10:00 – 17:00

  • Gratis event

  • Inschrijvingen groepen en clubs via mail of telefonisch op het nummer 011 29 59 65

  • Kleintjes zijn zeker welkom, maar mogen enkel quilten onder begeleiding van hun ouders

  • Genoeg plaats voor iedereen!

  • De 33m² quilt is een participatief project dat al enkele maanden loopt. Meer info? Klik hier!

Jennifer Van Och