Oproep: ConstructLab in de begijnhoftuin

© ConstructLab

© ConstructLab

Deze zomer strijkt het kunstenaarscollectief ConstructLab neer in de Hasseltse begijnhoftuin. In het midden van de tuin bouwen ze een ontmoetingsplek die tijdens de zomermaanden zal dienen als locatie en atelier voor publieke activiteiten. In en rond deze tijdelijke constructie plannen we evenementen gaande van filmavonden in open lucht en een zomerbar tot concerten, marktjes en workshops.

Wil jij met een groep mensen of organisatie de begijnhoftuin inpalmen? Dit is dé kans! Z33 en ConstructLab zijn op zoek naar initiatiefnemers, buurtbewoners, lokale verenigingen, jeugdbewegingen, buurtcomités of andere lokale groepen die willen deelnemen aan dit project.

Weet je van aanpakken en broedt je op een concept dat deze zomer een plek zoekt? Een activiteit plannen in of rond het platform, kan ook! ConstructLab maakt van de tuin een informele publieke ruimte en ontmoetingsplek en Z33 helpt met praktische ondersteuning voor je activiteit.

Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten welke invulling jij zou willen geven aan de begijnhoftuin.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sophie Meers (publieksbemiddeling) via mail sophie.meers@z33.be of telefoon 011 29 59 65.


Naam *
Naam
Adres
Adres
Leg kort uit wie je bent, wat je wil doen en waarom.
Afspreken? *
Afspreken?
Ik wil tijd maken voor een gesprek op:

Jennifer Van Och