American Honey | DISplay

American Honey.jpg

De achttienjarige Star kent een erbarmelijke thuissituatie. Ze sluit zich aan bij een groep jongeren die huis aan huis tijdschriften verkoopt. Al rebellerend en feestend doorkruisen ze de Amerikaanse Midwest. Een helse roadtrip, waarbij Star onderweg valt voor de charmes van Jake.

Andrea Arnold, 2016
US/UK, 162 min

Info

  • Wat: Film in open lucht

  • Waar: DISplay (de begijnhoftuin)

  • Wanneer: Elke donderdagavond vanaf 19u (filmvertoning rond 22u, wanneer het donker is)

  • Genre: De zomers uit de nostalgische jaren '70, '80 en '90

Gratis inkom! Zorg voor een dekentje op frissere avonden. Je drankjes koop je bij de bar van De Serre Hasselt. Bij slecht weer verplaatsen we naar binnen.


│●│DISplay is een hele zomer lang genieten van film, muziek, workshops en markten in de Hasseltse begijnhoftuin. DISplay is een initiatief van Z33 House for Contemporary Art en Constructlab. Het project kwam tot stand dankzij de steun van Stad Hasselt, Vlaamse overheid en Universiteit Hasselt in samenwerking met De Serre Hasselt.

Jennifer Van Och