Dazed and Confused | DISplay

dazed and confused.jpg

Austin, Texas, mei 1976. Het is de laatste schooldag van een groepje laatstejaars van de middelbare school. Als kijker beleef je deze dag mee. Van liefdesaffaires, drankgebruik, de jacht naar Aerosmith-tickets tot de verveling onder de scholieren. De film zet de tijdsgeest treffend neer, met een soundtrack vol hits uit de jaren '70. Kortom een iconische film met een line-up van de toen opkomende talenten zoals Matthew McConaughey, Ben Affleck & Renée Zellweger.

Richard Linklater, 1993
US, 102 min

Info

  • Wat: Film in open lucht

  • Waar: DISplay (de begijnhoftuin)

  • Wanneer: Elke donderdagavond vanaf 19u (filmvertoning rond 22u, wanneer het donker is)

  • Genre: De zomers uit de nostalgische jaren '70, '80 en '90

Gratis inkom! Zorg voor een dekentje op frissere avonden. Je drankjes koop je bij de bar van De Serre Hasselt. Bij slecht weer verplaatsen we naar binnen.


│●│DISplay is een hele zomer lang genieten van film, muziek, workshops en markten in de Hasseltse begijnhoftuin. DISplay is een initiatief van Z33 House for Contemporary Art en Constructlab. Het project kwam tot stand dankzij de steun van Stad Hasselt, Vlaamse overheid en Universiteit Hasselt in samenwerking met De Serre Hasselt.

FilmJennifer Van Och