Moonrise Kingdom | DISplay

Moonrise Kingdom.jpg

De zomer van 1965, op een eiland aan de Amerikaanse oostkust. Sam en Suzy, twee verliefde twaalfjarigen, sluiten een pact en lopen weg van huis. Terwijl de hele stad naar hen op zoek is, beleven zij de tijd van hun leven. Een dreigende storm zet de rustige eilandgemeenschap helemaal in rep en roer. Moonrise Kingdom is er eentje uit de lijst meesterwerken van Wes Anderson. Een hartverwarmend verhaal en een knappe visuele stijl.

Wes Anderson, 2012
US, 94 min

Info

  • Wat: Film in open lucht

  • Waar: DISplay (de begijnhoftuin)

  • Wanneer: Elke donderdagavond vanaf 19u (filmvertoning rond 22u, wanneer het donker is)

  • Genre: De zomers uit de nostalgische jaren '70, '80 en '90

Gratis inkom! Zorg voor een dekentje op frissere avonden. Je drankjes koop je bij de bar van De Serre Hasselt. Bij slecht weer verplaatsen we naar binnen.


│●│DISplay is een hele zomer lang genieten van film, muziek, workshops en markten in de Hasseltse begijnhoftuin. DISplay is een initiatief van Z33 House for Contemporary Art en Constructlab. Het project kwam tot stand dankzij de steun van Stad Hasselt, Vlaamse overheid en Universiteit Hasselt in samenwerking met De Serre Hasselt.

Jennifer Van Och