The Lost Boys | DISplay

The Lost Boys

The Lost Boys

Vampieren, 80’s én Kiefer Sutherland. Dat maakt van deze horrorkomedie een guilty pleasure. De tienerjongens Michael en Sam verhuizen met hun moeder naar Santa Carla. Die stad wordt geplaagd door een reeks bizarre sterfgevallen. Terwijl Michael de geruchten over vampiers in de stad weglacht, gebeurt iets wat hij nooit had verwacht. Sam, de jongere broer, schakelt de hulp in van twee vriend om de zaak te onderzoeken.

Joel Schumacher, 1987
US, 97 min

Info

  • Wat: Film in open lucht

  • Waar: DISplay (de begijnhoftuin)

  • Wanneer: Elke donderdagavond vanaf 19u (filmvertoning rond 22u, wanneer het donker is)

  • Genre: De zomers uit de nostalgische jaren '70, '80 en '90

Gratis inkom! Zorg voor een dekentje op frissere avonden. Je drankjes koop je bij de bar van De Serre Hasselt. Bij slecht weer verplaatsen we naar binnen.


│●│DISplay is een hele zomer lang genieten van film, muziek, workshops en markten in de Hasseltse begijnhoftuin. DISplay is een initiatief van Z33 House for Contemporary Art en Constructlab. Het project kwam tot stand dankzij de steun van Stad Hasselt, Vlaamse overheid en Universiteit Hasselt in samenwerking met De Serre Hasselt.

Jennifer Van Och