Kunstennacht 2019: Against The Grain

Nipple Booth by Jason Page

Een avond vol speels protest. Van tegendraadse expo’s, je DIY protestbord tot een tepelbevrijding in The Nipple Booth. Stevige afterparty inbegrepen. Da’s onze Kunstennacht 2019 in een notendop.

Ongecensureerd
Kom naar The Nipple Booth en zeg: “F*** censuur!”. Een anonieme foto van jouw tepel draagt bij aan de anti-censuur campagne van de Amsterdamse kunstenaar Jason Page. Achteraf krijg je een button mee van een voorganger. Helemaal mooi!

Stap je mee met de klimaatmarsen of reageer je tegen de verhoogde bierprijzen in je lokale stamcafé? Wil jij een revolutionair idee in de verf zetten? Ontwerp zelf jouw protestbord om ermee de stad (of de wereld!) in te trekken. Het materiaal is voorzien. Nu jouw creatieve brein nog!

Expo inspo
Voor meer inspiratie race je tijdens de Speed Tours met een gids langs 'Shoot the Women First’ en ‘Dissidence – Quilting Against'.

Hoe gaan we om met de tijd vandaag? Wie bepaalt het verloop van de tijd in ons leven? De klok, je job, jijzelf? De masterstudenten Fotografie (LUCA School of Arts) openen deze avond hun expo.

Find your calm
Neem rustig een drankje in de MINI-Bar en blader door onze collectie boeken. Sluit een goede deal en ga met een bijzonder kunstboek naar huis. Of naai mee aan het gigantisch lappendeken: de 33m² quilt.

You gotta fight for your right to party!
VONK neemt het van ons over omstreeks 22u, voor de enige échte Kunstennacht afterparty! Dj Bear zorgt voor de nodige funk en fun.

Programma:

17:00 - 23:00 - Tentoonstellingen + 33 m² quilt

17:00 - 23:00 - Speed Tours + Workshop Protestborden

17:00 - 02:00 - Nipple Booth

18:00 - 23:00 - Boekenverkoop in de minibar

22:00 - 02:00  - Afterparty DJ BEAR

Ontdek het volledige programma op www.kunstennacht.be.


Sophie Meers