Cinema ZAP - Phantom Boy (8+)

Phantom Boy uit de titel is de 11-jarige Leo, die sinds zijn ziekte (waardoor hij wordt opgenomen in het ziekenhuis) een magische kracht bezit. Hij kan onzichtbaar worden en door muren vliegen. Hij raakt bevriend met Alex, een politieagent die hij in het ziekenhuis ontmoet en die in een rolstoel is beland. Alex werd namelijk gewond door een mysterieuze terrorist die de stad bedreigt met een gevaarlijk computervirus.

Samen vormen ze een buitengewoon superduo om de terrorist uit te schakelen, met Leo in de lucht en Alex op de grond. Ze ontfermen zich bovendien ook over Marie, een moedige journaliste die in de zaak is betrokken, en op wie Alex een oogje heeft. Wanneer Marie in de handen van de gangster valt, moet het duo al zijn krachten bundelen om New York van de ondergang te redden.
(bron: jeugdfilm.be)

JONGE SPRUITEN

Op zaterdag 3 en zondag 4 november sluit De Nieuwe Zaal de herfstvakantie af met een pittige namiddag voor Jonge (en oudere) Spruiten met een gedurfde smaak. Om 14u krijg je bij Cinema ZAP een audiovisuele verrassing voorgeschoteld. Daarna kan je om 16u naar de bijzondere dubbelvoorstelling Haroun kijken. Vooraf en tussen de voorstellingen kan je zelf aan de slag tijdens een kinderworkshop. Smakelijk!

Wegens omstandigheden kan de theatervoorstelling Haroun niet doorgaan.

4 november, 14:00, De Nieuwe Zaal - Hasselt
Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol – BE – 2015 – 84 min.
Nederlands gesproken

PRIJS:

6 euro: normaal tarief
5 euro: studenten, leerkrachten, 55+ en groepen +10 personen, UiTpas Hasselt
3 euro: kinderen tot 12 jaar, BILL-app

Emma Boelen