Mind My Mind + Radio Felix

Ciné Solidair i.s.m. Liga Autisme Vlaanderen, JEF & Dalton

Mind My Mind

Een treffende, ontroerende en tegelijk optimistische verbeelding van een leven met autisme in een prachtig handgetekende animatie. Chris, een jongen met autisme, camoufleert zijn obsessie voor duikbommenwerpers met de hulp van Hans, een klein mannetje dat in zijn hoofd woont. Hans helpt hem overleven in de sociale jungle, waar voornamelijk flirten en romantiek een hele opgave blijken – ze gaan immers samen met een hoop ongeschreven regels en uitzonderingen.

Radio Felix

Felix presenteert zijn eigen radioprogramma – Radio Felix – waarin hij bericht over politieke wantoestanden en spannende tenniswedstrijden. Allemaal in zijn eigen verzonnen nieuwswereld. In Radio Felix vindt hij een rustpunt waar hij de confrontaties die hij door zijn autisme op school ondervindt een plaats kan geven.

11.12.20, 20:00 tot 20:45

Panelgesprek - 21:15

Na de vertoning van ‘Radio Felix’ en ‘Mind My Mind’ op 11 december kun je aansluiten bij een panelgesprek en debat om 21:15. Hierin gaan Liga Autisme Vlaanderen, JEF & Dalton verder in op de vertoonde films en omgaan met autisme.

  • Deel dit programma
  • F
  • T

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Graag!

Choose your language