Nr. 16 Studio Job

Studio Job toont de artistieke projecten van twee vormgevers: Job Smeets en Nynke Tynagel, samen actief onder de naam Studio Job.

Behalve een tentoonstelling, omvat dit project ook een educatief pakket met rondleidingen en workshops, een filmfocus, een interview met Job Smeets en een expogids.

Kunstencentrum Z33 creëert en presenteert tentoonstellingen rond actuele beeldende kunst en vormgeving. Hieraan koppelt het andere disciplines zoals film, muziek, literatuur, dans en performance tot een thematisch tentoonstellingsproject.

Met die tentoonstellingsprojecten verkent Z33 de grensgebieden tussen de actuele beeldende kunsten en de vormgeving. Tegelijk duidt elk project maatschappelijke ontwikkelingen en wetenschappelijke fenomenen.

Zo ook voor het 16de project op rij dat Z33 produceert: Studio Job. 
Studio Job toont de artistieke projecten van twee vormgevers: Job Smeets en Nynke Tynagel, samen actief onder de naam Studio Job. Behalve een tentoonstelling, omvat dit project ook een educatief pakket met rondleidingen en workshops, een filmfocus, een interview met Job Smeets en een expogids.

Vanuit hun opleiding, aan de Eindhovense Design Academy, beschouwen Job Smeets (°1970, Hamont-Achel, B)  en Nynke Tynagel (°1977, Bergeijk, NL) zichzelf als designer. Toch verkiezen zij de vrijheid van de kunsten boven de beperkingen van massaproductie. 
De tentoonstelling, die eenvoudigweg Studio Job heet, focust op de artistieke projecten: unica en stukken in beperkte oplage die de studio maakte in opdracht of voor eigen rekening.
Naast een overzicht van recente werken, zullen er ook nieuwe objecten te zien zijn.  
Bvendien zal Studio Job, speciaal voor de tentoonstelling in Z33, een nieuw werk maken.

07.01 tot 10.07.07
Tags

//

Beeldengalerij6 afbeeldingen