A-Z NIGHT #7: Future of Work

In het dagelijkse leven staat werken onder druk door technologische en economische ontwikkelingen zoals digitalisering, robotisering en het vrije marktdenken. Wat betekent dit voor kunstenaars en ontwerpers? Welke rollen zijn er voor hen weggelegd?

Ottonie von Roeder (DE)

Met haar project Post-Labouratory bevraagt social designer Ottonie von Roeder onze huidige werkethiek. Zo maakt ze robots die je werk kunnen overnemen en komt er tijd vrij voor zaken die we graag doen. Of niet? Dat is de vraag.

Katía Truijen (NL)

Wat kunnen architecten doen om de leefbaarheid van een geautomatiseerde samenleving te verbeteren? Katia is assistent curator van WORK, BODY, LEISURE – de Nederlandse bijdrage voor de Architectuurbiënnale in Venetië – en deelt haar visie.

Silvio Lorusso (IT/NL)

Zijn freelancers het nieuwe proletariaat? Ontwerper, schrijver, kunstenaar en onderzoeker deelt zijn ideeën over creatief ondernemerschap in onzekere omstandigheden.

“What are we still doing as designers when we’re living in template culture?

A-Z nights – Undisciplined talks #7: dinsdag 9 oktober – 19u30 Locatie: De Nieuwe Zaal

A-Z nights is een initiatief van Z33, Architectuurwijzer, PXL MAD School of Arts, Luca School of Arts campus C-mine en UHasselt Faculteit Architectuur en Kunst.

09.10.18
Tickets