APROXIMITY

Op donderdag 3 mei openen de Hasseltse kunst- en cultuurhuizen hun deuren voor de jaarlijkse Kunstennacht. Z33 opent die avond twee nieuwe tentoonstellingen: The Artist’s Studio? in samenwerking met Vonk, en Aproximity, van de masterstudenten Fotografie van LUCA School of Arts. Met afterparty vanaf 23u!
In het kader van het project Nuclear Culture en de daaraan gekoppelde tentoonstelling Perpetual Uncertainty werkte Z33 samen met masterstudenten van de opleiding Beeldende Kunsten – fotografie van LUCA School of Arts, campus C-Mine Genk. De studenten werden geïntroduceerd in de thematiek van het nucleaire, het antropoceen, deep time communicatie en visuele strategieën rond het denken over een verre toekomst of de impact van het nucleaire. Daarna werkten ze enkele weken aan een nieuw project dat ontwikkeld werd vanuit een inhoudelijke link met de thematiek, vanuit hun eigen visuele stijl en artistieke identiteit.
Met werk van Joery Erna, Mandy Louwet, Madelon Meijer, Isabelle Reynders en Lotte Hendrickx.

OPENING

donderdag 03.05.2018
in het kader van Kunstennacht Hasselt www.kunstennacht.be
18u-23u
bezoek tentoonstelling
19u30
welkom door Jan Boelen, artistiek directeur Z33
toelichting door Lies Serdons, zakelijk coördinator Vonk en Sofie Dederen, curator The Artist’s Studio?
23u
afterparty Kunstennacht met dj’s Jan Marechal en Johan Bruninx
Aproximity is te bezoeken tot en met 20 mei 2018.

03.05 tot 20.05.18

masterstudenten Fotografie van LUCA School of Arts, Met werk van Joery Erna, Mandy Louwet, Madelon Meijer, Isabelle Reynders en Lotte Hendrickx.