Masterclass WILDfestijn

Hout, huid en handen

In de tentoonstelling Please do touch tonen Lore Langendries en Rayah Wauters de eerste resultaten van hun WILD-project. Daarin onderzoeken ze samen de expressieve en esthetische mogelijkheden van everzwijnhuid en hout.

Voor deze masterclass zoeken we makers die vanuit hun eigen stiel aan de slag willen gaan met everzwijnhuid en hout. Onder begeleiding van Lore Langendries en Rayah Wauters ga je aan de slag met concrete reststromen uit het WILD-proces. Als kers op de taart komen de aangeleerde materiaalbewerkingen samen in een klein, tastbaar wandobject dat je mee naar huis mag nemen.

Voor wie?

We zoeken makers die vanuit hun eigen métier ervaring hebben met het bewerken van materialen (denk aan: weven, vlechten, vijlen, slijpen, vilten, modelleren, naaien, schuren, snijden, …). We vragen iedereen om een typerende tool of werktuig vanuit zijn vakgebied mee te nemen.

Praktisch

De masterclass bestaat uit twee delen:

  • een rondleiding door Lore Langendries in de tentoonstelling Please do touch in Z33 op woensdag 10 augustus van 20u tot 21u.
  • een dag in het atelier van Rayah Wauters in Velm waarbij we aan de slag gaan met everzwijnhuid en hout, op zaterdag 27 augustus van 9u30 tot 17u. We voorzien lunch en materialen.
Inschrijven

Schrijf je in voor 7 augustus.

Het aantal plaatsen voor de masterclass is beperkt tot 10.

We informeren je ten laatste 8 augustus met verdere praktische zaken.

Interesse? Vul dan onderstaande gegevens in.

27.08.22, 09:30 tot 17:00

Max. 10 deelnemers
Kostprijs: 150 euro – incl. lunch en materialen

Beeldengalerij