Portfoliodag voor kunstenaars

Als kunstenaar is het vaak lastig om feedback te krijgen op jouw werk. Daarom nodigen wij een aantal nationale en internationale curatoren uit aan wie je je werk kan voorstellen.

Elke deelnemende kunstenaar heeft vijf individuele gesprekken van een uur, waardoor er genoeg tijd is om diep in te gaan op jouw praktijk en werk. Neem een digitaal of analoog portfolio mee met een selectie van jouw werk en eventueel ook enkele werken (in klein formaat). De portfoliodag op 18 november is een uitgelezen kans om je kunstpraktijk bij curatoren uit de doeken te doen en je netwerk uit te breiden. Hou er rekening mee dat een aantal van de curatoren enkel Engels spreekt.

Aansluitend is er een netwerkdiner voorzien en kan je Performance Night, georganiseerd door CCHA, Toneelacademie Maastricht, Z33 en VONK bijwonen. Dit performancefestival brengt nationale en internationale performances naar verschillende locaties in de binnenstad van Hasselt. Meer info vind je op de website van Vonk.

Midden september maken we de namen van de curatoren bekend.

Schrijf je, ten laatste maandag 7 november, in via onderstaand inschrijfformulier.

Wij bevestigen uiterlijk donderdag 10 november je deelname.

Praktische info

Vrijdag 18 november, van 10u30 – 19u00
Locatie: Z33
Gratis, incl. broodlunch en netwerkdiner.
Inschrijven is verplicht. Het aantal plaatsen is beperkt tot 10.

Meer workshops volgen?

VONK, Z33 en Jester (het voormalige CIAP/FLACC) slaan de handen in elkaar en organiseren een reeks workshops rond de praktijk van de beeldende kunstenaar. De workshops helpen je de eerste stappen zetten en bieden je handige tools aan om nadien zelf aan de slag te gaan.

De workshops zijn bedoeld voor professionele, semi-professionele en/of startende hedendaagse kunstenaars met een Limburgse link die een professionele kunstopleiding hebben gevolgd. De workshops worden in het Nederlands gegeven, zijn gratis, het aantal plaatsen is beperkt.

Hou onze website in de gaten voor toekomstige workshops.

Inschrijfformulier portfoliodag kunstenaars

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
18.11.22, 10:30 tot 19:00