The world of Charles And Ray Eames

Op zaterdag 18 februari 2017 gaan om 10u de deuren open van de internationale topexpo “The World of Charles and Ray Eames” op C-mine in Genk.

Het Amerikaanse echtpaar Charles en Ray Eames behoort tot de belangrijkste designers van de 20ste eeuw. Ze hebben met hun onderzoek en ontwerpen een blijvende stempel gedrukt op het designlandschap en worden daar wereldwijd voor erkend.

The World of Charles and Ray Eames is een grote expositie waarin de carrières van Charles en Ray worden uitgelicht. De tentoonstelling werd geconcipieerd door de Londense Barbican Centre i.s.m. het Eames Office en werd aangepast op maat van de ruimtes op C-mine, in samenwerking met Z33 House for Contemporary Art.
De expo is te zien in de galerie van C-mine Cultuurcentrum en in C-mine designcentrum. Er loopt een pad naar de expo Powers of Materials bij Studio Pieter Stockmans en de Vennestraat.

Z33 ondersteunt als partner deze tentoonstelling en staat mee in voor de productie en de ontsluiting van de expo.

WANNEER
18.02 t.e.m. 28.05.2017

18.02 tot 28.05.17

The World of Charles and Ray Eames is een grote expositie waarin de carrières van Charles en Ray worden uitgelicht. De tentoonstelling werd geconcipieerd door de Londense Barbican Centre i.s.m. het Eames Office en werd aangepast op maat van de ruimtes op C-mine, in samenwerking met Z33 House for Contemporary Art.