Openingsfeest najaarstentoonstellingen

Ontdek In the Eye of the Storm & Grounds for Return

Eindelijk! Finally! Enfin! Op 25 september openen we twee nieuwe tentoonstellingen en bouwen we achteraf een feestje. En jij kan erbij zijn!

13 maart 2020. De dag waarop België in lockdown ging en wij het grootse openingsfeest van onze gloednieuwe tentoonstellingsvleugel in het water zagen vallen. Bijna anderhalf jaar later kunnen we jullie eindelijk ontvangen voor een openingsfeest. Wij staan dan ook te popelen om jullie ons gebouw en expo’s te tonen.

Exclusieve preview

Je kan die avond – exclusief en volledig gratis – twee nieuwe tentoonstellingen bezoeken. In In the Eye of the Storm verkennen Caribische kunstenaars de impact van letterlijke of figuurlijke stormen om zich heen. Met Grounds for Return presenteren we de eerste grote solotentoonstelling van architectuurwetenschapper en designer Mae-ling Lokko. Deze tentoonstelling vat haar zoektocht naar een duurzame en rechtvaardige productieketen samen.

Afterparty

Na jouw bezoek aan onze nieuwe tentoonstellingsvleugel en tentoonstellingen kan je in het begijnhof terecht voor de afterparty. DJ-duo Luvs & Dan D zorgt er voor goeie vibes, heerlijke muziek en veel sfeer!

Een coronaproof bezoek?

Jouw veiligheid en gezondheid is onze grootste prioriteit. Hou er rekening mee dat je een geldig Covid Safe Ticket (via de CovidSafeBE-app) nodig hebt, dat er ter plaatse niet wordt getest en dat je in de aankomstzone een mondmasker zal moeten dragen, voor het scannen van het ticket.

Inschrijven is niet meer mogelijk. We hebben nog een beperkt aantal tickets aan de deur.

 

Het openingsfeest in een samenwerking tussen De Serre en Z33.

25.09.21, 20:00 tot 01:00

Ingang via Bonnefantenstraat 1
Z33 en het begijnhof zijn deze avond enkel toegankelijk na inschrijving.
Dit is een cashloos evenement. Je kan enkel betalen met bancontact of Payconic.

Welke nieuwe expo's kan je er ontdekken?

In the Eye of the Storm

Lees meer

Mae-ling Lokko

Lees meer