Publication Studio Time. Future Thinking in Art and Design

Publication Studio Time. Future Thinking in Art and Design

Studio Time: Future Thinking in Art and Design

Welke rol spelen kunst en design bij de verbeelding van de toekomst? Hoe kunnen ze die toekomst mee vormgeven?  En welke ethische vragen dwingen zich hierbij op? Meer dan 30 designers, kunstenaars en theoretici delen hun perspectief hierover in deze nieuwe Z33-publicatie. Het boek is een resultaat van Studio Future, één van de drie onderzoeksstudio’s van Z33.

Met teksten en essays van: Nik Baerten, James Bridle, Theo Deutinger, Dunne & Raby, Alison Clarke, Tal Erez, Alexandra Daisy Ginsberg, Arne Hendriks, Marina Otero Verzier, Mariana Pestana, Tobias Revell, Louise Schouwenberg, Bruce Sterling, Nicola Triscott, Angelo Vermeulen, Liam Young

Auteurs: Jan Boelen, Ils Huygens, Heini Lehtinen
Uitgeverij: Black Dog Press
Pagina’s: 295
Prijs: 34,95 euro
Taal: Engels

Koop je boek online of aan het onthaal van Z33.

Gepubliceerd op

04.10.2019

Overzicht