Une Quarantaine

Une quarantaine is een krant die opborrelde uit het vlakke water van de historisch ongeziene coronacrisis, een periode waarin een bruisende, kolkende samenleving noodgedwongen voor anker kwam te liggen.

Je kan je gratis exemplaar ophalen bij ons aan het onthaal. Krijg je de krant liever thuis bezorgd? Dat kan! Mail naar unequarantaine.edition@gmail.com (€9 + verzendkosten).

Deelnemende artiesten

Anna Godzina & Yannick Heeren, Anthony Colclough, Benjamin Verdonck, Chantal van Rijt, Charif Benhelima, Che Go Eun, Dennis Tyfus, Dieter Durinck, Elias Ghekiere, Ella Deburca, Els Dietvorst, Evelin Brosi & Elvis Bonier, Femmy Otten, Guy Rombouts, Henk Visch, Jeroen Los, Jura Shust, Karl Philips, Kasper De Vos, Kathe Burkhart, Koen Theys, Leander Schönweger, Liesbeth Henderickx, Maarten Van Roy, Maica Garnica, Micha Wertheim, Michaël Van Remoortere & Lies Van Loock, Michiel Burger, Michiel Vandevelde & Ward Heirwegh, Nicolas Provost, Onejoon Che & Sun A Moon, Filip Vervaet, Pieter De Clercq, Sophie Nys, Sven ‘t Jolle, Tom Lanoye, Vesna Faassen & Lukas Verdijk, Wesley Meuris, Wessel Verrijt, William Ludwig Lutgens, Wouter Poolman & Lukas Verstraete, Zena Van den Block & Idris Sevenans, Helen Anna Flanagan, Jonathan Paepens, Vincent Van Meenen

Une Quarantaine werd samengesteld door William Ludwig Lutgens (1991), Kasper De Vos (1990) en Jeroen Los (1990) tijdens de Covid19 quarantaine in 2020. Mede mogelijk gemaakt door Z33, M HKA, Netwerk Aalst, M Museum, Frans Masereel Centrum, STUK, De Singel, De Brakke Grond, Hisk, Plus One en JVT.

Gepubliceerd op

01.07.2020

Overzicht